DESIGNHUB-IST: Tasarımda Yapay Zeka Semineri

27 Şubat 2023
Zoom

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, “Tasarımda Yapay Zeka” semineri düzenliyor.

Seminer 27 Şubat Pazartesi 10.00-12.00 arasında Doç. Dr. Barış Atiker tarafından verilecektir ve katılım ücretsizdir.

Seminerin içeriği:

• Yapay Zekâ ve Yaratıcılık
  • Gan ve Diffusion Modelleri
  • Tasarım Araçları
  • Tasarım Örnekleri

Zoom ID: 827 0952 9476  Parola: 157606

Seminere katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınız. Platforma daha önceden kayıt olanların [email protected] veya [email protected] adresine etkinliğe katılım durumları ile ilgili e-posta atmaları yeterlidir.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “DESIGNHUB-İST Tasarım, Eğitim ve Uygulama Merkezi” Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup içerik ile ilgili tek sorumluluk yararlanıcıya aittir.

DESIGNHUB-IST: Kurumsal İnovasyon Yönetimi Eğitimi