DESIGNHUB-IST: Recent Trends and WELL Standards – Lighting Design

9 Kasım 2022
KHAS Cibali Kampüsü E Blok + Zoom

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, “Recent Trends and WELL Standards: Lighting Design” başlıklı uluslararası bir panel düzenliyor.

Proje Genel Koordinatörü Prof. Dr. Banu Manav‘ın moderatörlüğünde yapılacak olan hibrit (çevrimiçi + yüz yüze) panele, Proje Yöneticisi Noor Traboulsi, Mimar Aydınlatma Tasarımcısı Aylin Aydın, Yüksek İçmimar Aydınlatma Tasarımcısı Mustafa Akkaya, Yüksek İçmimar Aydınlatma Tasarımcısı Zeynep Kaban ile Studio De Schutter’ın CEO ve kurucusu Sabine De Schutter katılacak.

9 Kasım Çarşamba 16:00-18:00 saatleri arasında KHAS Cibali Kampüsü E Blok‘ta ve Zoom üzerinden gerçekleşecektir. Katılım ücretsizdir.

Panele katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınızBaşvuru yapan üyelerimize online katılım için link maili atılacak ve eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir.

Zoom ID: 848 3519 9721 Parola: 890202

Not: Etkinlik İngilizcedir. Çeviri hizmeti bulunmamaktadır.

Platforma daha önceden kayıt olanların [email protected] veya [email protected] adresine panele katılım durumları ile ilgili e-posta atmaları yeterlidir.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “DESIGNHUB-İST Tasarım, Eğitim ve Uygulama Merkezi” Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup içerik ile ilgili tek sorumluluk yararlanıcıya aittir.

Mimarlık Bölümü Seminer Dizisi: İstanbul Konuşmaları