YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Değerlendirme Takımı Üniversitemizi Ziyaret Etti

1 Aralık 2022

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen 2022 yılı Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında; üniversitemizi değerlendirmek üzere 25 Ekim 2022 tarihinde çevrimiçi ön ziyaret, 20-24 Kasım 2022 tarihleri arasında saha ziyareti gerçekleştirildi.

Takım Başkanlığını Prof. Dr. H. Güçlü Yavuzcan’ın yaptığı, Prof. Dr. Aytekin Çökelez, Prof. Dr. Belma Akşit, Prof. Dr. Mehmet Emin Arıcı, Prof. Dr. Tayfur Bayat, Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik, Hasanaslan Türk, Yusuf Gocuk ve Neslihan Kınık’ın değerlendirici olarak yer aldığı Değerlendirme Takımı bu ziyaretlerde üniversite üst yönetimi, akademik, idari ve araştırma birimlerinin yöneticileri, akademik ve idari kadro üyeleri, öğrenciler ve dış paydaşlarla görüştü.

KAP saha ziyareti program, 24 Kasım 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen kapanış toplantısıyla tamamlandı.