DESIGNHUB-IST: Yaratıcı Endüstrilerde Tasarımın Rolü – Uluslararası Panel ve Çalıştay

20 Ocak 2023
E Blok + Zoom

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, “Yaratıcı Endüstrilerde Tasarımın Rolü” başlıklı uluslararası bir panel ve disiplinlerarası etkileşimli bir çalıştay düzenliyor.

Etkinlik 20 Ocak Cuma 09:30-12:30 arasında Kadir Has Üniversitesi E Blok’ta düzenlenecek. Etkinliğe Zoom üzerinden de katılabilirsiniz. Katılım ücretsizdir.

Başvuru için: https://forms.gle/JEYxbVrnJfNviqmL8

Zoom ID: 889 5130 6466 Parola: 255990

Yaratıcı Endüstrilerde Tasarımın Rolü: Türkiye ve Dünya’dan Örnekler

Tasarım, farklı disiplinleri inovatif üretim noktasında buluşturur, bizi farklı teknikler öğrenmeye ve kendimizi geliştirmeye yöneltir, disiplinlerarası bakış açısı ve meslek pratiği kazanmamızı sağlar. Tasarım yaratım ve üretim süreçlerinde, kullanıcıların beklentilerindeki güncel değişiklikleri anlayarak ürün ve hizmetlerin tasarım odaklı düşünme perspektifinde değerlendirilmesi önemlidir. Bu panelde, bu kapsam çerçevesinde yaratıcı endüstrilerin lokomotif sektörlerinden olan tasarımın farklı alanlarından profesyonellerin katılımıyla Yaratıcı Endüstrilerde Tasarımın Rolü konuşulacak.

Eğitime katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınız. Platforma daha önceden kayıt olanların [email protected] veya [email protected] adresine etkinliğe katılım durumları ile ilgili e-posta atmaları yeterlidir.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “DESIGNHUB-İST Tasarım, Eğitim ve Uygulama Merkezi” Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup içerik ile ilgili tek sorumluluk yararlanıcıya aittir.

KHAS İç Mimarlık Atölyesi