DESIGNHUB-IST: Mimaride Sürdürülebilirlik, Yeşil Binalar, Sıfır Enerjili Binalar Paneli

8 Mart 2023
Zoom

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, “Mimaride Sürdürülebilirlik, Yeşil Binalar, Sıfır Enerjili Binalar” panelini düzenliyor.

Panel 8 Mart Çarşamba 10.00-13.00 arasında, Y. Mimar Ebru Ünver Karaer, Dr. Öğr. Üyesi Burcu Çiğdem Yılmaz ve Dr. Mimar Cihan Kayaçetin’in katkılarıyla çevrimiçi (online) olarak gerçekleşecektir ve katılım ücretsizdir.

Zoom ID: 894 2266 3460  Parola: 958529

Program:

10.00-11.00 Ebru Ünver Karaer

Mimaride Sürdürülebilirlik ve Yeşil Bina Sertifika Sistemleri

11.00-12.00 Burcu Çiğdem Yılmaz

Sıfır Enerji Binalar: Yaklaşım ve Hedefler

12.00-13.00 Cihan Kayaçetin

Binalarda Enerji Etkin Deprem Güçlendirmesi: Kırıkkale’den Bir Örnek

Panele katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınızPlatforma daha önceden kayıt olanların [email protected] veya [email protected] adresine etkinliğe katılım durumları ile ilgili e-posta atmaları yeterlidir.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “DESIGNHUB-İST Tasarım, Eğitim ve Uygulama Merkezi” Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup içerik ile ilgili tek sorumluluk yararlanıcıya aittir.

DESIGNHUB-IST: Tasarımda Yapay Zeka Semineri