DESIGNHUB-IST: İçmimarlıkta Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İlişkisi Paneli

24 Nisan 2023
Zoom

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, “İçmimarlıkta Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İlişkisi” başlıklı ulusal paneli düzenliyor.

Panel 24 Nisan Pazartesi 13.00-16.00 arasında çevrimiçi (online) olarak gerçekleşecektir ve katılım ücretsizdir. Panelde, içmimarlık mesleğinin yaratıcı endüstriler arasındaki yerini, içmimari proje üretiminde AR-GE süreçlerini, iç mimari eğitim sürecinde AR-GE kültürünün oluşturulmasını, meslek eğitimi ve uygulaması süreçleri üzerinden tartışıyor olacağız.

Zoom ID: 854 8931 0404  Parola: 271814

Moderatör: Banu Manav

Panelistler: Durul Onaran (içmimar), Levent Tümer (içmimar), Burak Kaptan (içmimar), Engin Öncüoğlu (içmimar)

Panele katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınızPlatforma daha önceden kayıt olanların [email protected] veya [email protected] adresine etkinliğe katılım durumları ile ilgili e-posta atmaları yeterlidir.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “DESIGNHUB-İST Tasarım, Eğitim ve Uygulama Merkezi” Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup içerik ile ilgili tek sorumluluk yararlanıcıya aittir

STF Küratoryal Çalışmalar Seminerleri – Cevdet Erek