DESIGNHUB-IST: Finansal Sürdürülebilirlik Eğitimi

KHAS Cibali Kampüsü E Blok + Zoom

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, Finansal Sürdürülebilirlik Eğitimi düzenliyor.

Mali Müşavir Önder Kızıl’ın (Gençbilge Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.) vereceği eğitim 1 Eylül Perşembe günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü E Blok’ta düzenlenecek. Eğitimi Zoom üzerinden de takip edebilirsiniz.

Zoom ID: 897 1185 7384 Parola: 335924

Konuşmacı Hakkında: Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Önder Kızıl, 2003 yılına kadar sürdürdüğü profesyonel çalışma hayatına Elginkan Holding grup şirketlerinden Emas Makine San. A.Ş.’de nokta koymuş; vergi, denetim, bordro ve mali müşavirlik gibi birçok alanda hizmetler sunan aile şirketinin yönetimine geçmiştir.

Özellikle 5746 Sayılı Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Kanunu, 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu, 3218 Sayılı Serbest Bölgeler Kanunu ve 6493 Sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Kanunlarında uzmanlığı bulunan Önder Kızıl, aynı zamanda girişimcilik ekosistemi aktörlerine (startup & scaleup girişim firmaları, bireysel katılım sermayesi yatırımcıları, melek yatırımcı ağları, girişim sermayesi yatırım fonları) yatırım sürecinde denetim, danışmanlık ve genel kurul hizmeti sunmaktadır.

Seminere katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınız

Sorularınız için [email protected] veya [email protected] adreslerine e-posta gönderebilirsiniz.

KHAS Sanat, Tasarım ve Mimarlık Konuşmaları – Ayşegül Çinici Yazıcı