DESIGNHUB-IST: Dijital Tasarım Semineri

KHAS Cibali Kampüsü E Blok + Zoom

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, Dijital Tasarım Eğitimi düzenliyor.

Mimar ve Moda Tasarımcısı Niyazi Erdoğan‘ın vereceği eğitim 14 Eylül Çarşamba günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü E Blok’ta düzenlenecek. Eğitimi Zoom üzerinden de takip edebilirsiniz.

Zoom ID: 870 9892 2105 Parola: 842574

Konuşmacı Hakkında: Lisans eğitimini İTÜ Mimarlık bölümünde, yüksek lisansını İTÜ Mimarlık Tarihi’nde tamamlayan Niyazi Erdoğan, Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Hizmetleri, D&S Mimarlık Hizmetleri ve Kreatif Mimarlık’ta profesyonel olarak çalışmaya başladı. 2003 yılında İTKİB’in Genç Moda Tasarımcılar Yarışması’nda finale kaldı ve Niyazi Erdoğan Moda Tasarım ve Danışmanlık firmasını kurdu. 20 sezondur koleksiyonlarını İstanbul Moda Haftasında moda severlerin beğenisine sunuyor.

Erdoğan, 2013’ de Pitti Uomo Fuarı’nda 7 Tepeli Şehrin 7 Moda Tasarımcısı temalı sergide yer aldı. Aynı yıl Türkiye adına Uluslararası Woolmark Prize’a katıldı ve dördüncü oldu. Tasarımlarında, mimari öğelere ve geleneksel sembollere atıfta bulunan tasarımcı, 2018 Sonbahar/Kış sezonunda ilk kez kadın kreasyonlarına yer verdi.

Seminere katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınız

Sorularınız için [email protected] veya [email protected] adreslerine e-posta gönderebilirsiniz.

DESIGNHUB-IST: Finansal Sürdürülebilirlik Eğitimi