Endüstriyel Tasarım Bölümümüz, Design Academy Eindhoven ile Erasmus Anlaşması İmzaladı

22 Nisan 2022

Kadir Has Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü, tasarım alanında dünyanın önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Design Academy Eindhoven (DAE) ile bir Erasmus anlaşması imzaladı.

Dünyanın her yerinden tasarım akademileri ve üniversiteler ile birçok ikili anlaşması bulunan ve öğrenci değişimi konusunda uzun yıllara yayılan bir geleneği olan Design Academy Eindhoven, tasarıma yönelik hibrit, kavramsal, bağlamsal ve uluslararası yaklaşımıyla öne çıkıyor.

40’tan fazla ülkeden 700’den fazla öğrencisi bulunan DAE ile Türkiye’de bu işbirliğini sağlayan ilk bölüm olan Kadir Has Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü akademik personeli ve öğrencileri, bu değişim programına başvurarak profesyonel tasarımcılar, araştırmacılar, yazarlar ve küratörlerden oluşan ve tümü akademide ve profesyonel alanda aktif olan bir ekiple çalışma fırsatı bulabilecekler.