DESIGNHUB-İST Tasarım Eğitim ve Uygulama Merkezi Projesi Öz Değerlendirme ve Kapanış Toplantısı Yapıldı

26 Mayıs 2023

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından yürütülen DESIGNHUB-İST Tasarım Eğitim ve Uygulama Merkezi projesinin öz değerlendirme ve kapanış toplantısı 25 Mayıs’ta gerçekleştirildi. Toplantı, aynı zamanda Fakültenin proje tabanlı eğitim ve sektör ortaklarıyla buluşma platformu olarak düzenlendi.

İlk olarak Rektörümüz Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, proje ekibine ve katılımcılara teşekkür etti. Ardından Proje Genel Koordinatörü/Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Banu Manav, projenin 18 aylık sürecini ve gerçekleştirilen faaliyetleri detaylı bir şekilde anlattı. Projenin hedefleri, başarıları ve ortaya çıkan sonuçlar, katılımcılara sunuldu:

Fiziki merkezimiz 18 ay içerisinde 3 uluslararası panel, 3 ulusal panel, 1 uluslararası çalıştay, 5 eğitim ve katılım sağlanan 9 diğer eğitim dahil toplam 21 etkinlik yaptı. Yapılan etkinlikler ve işbirlikleriyle 60 saat eğitim verildi ve 628 kişiye ulaşıldı. İşbirlikleriyle ve görüşmelerle merkezimizi daha fazla tasarım merkezine ve kişilere tanıtırken, 214 kişiyi de internet sitemize üye olarak kazandırdık.

Etkinlikte rektörümüz fakültenin proje tabanlı eğitim çalışmalara destek veren sektör ortaklarına teşekkür belgelerini takdim etti.

50’ye yakın katılımcıyla gerçekleşen toplantı, Proje Genel Koordinatörü Prof. Manav’ın tüm katılımcılara teşekkürleriyle sona erdi.