DESIGNHUB-IST: İç Mimarlık ve İç Mimarlıkta Ürün Yaratım Süreci

9 Aralık 2022
KHAS Cibali Kampüsü E Blok

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, “İç Mimarlık ve İç Mimarlıkta Ürün Yaratım Süreci” başlıklı bir eğitim düzenliyor.

Eğitim 9 Aralık Cuma, 14:00-17:00 saatleri arasında İç Mimar B. Burak Kaptan tarafından yüz yüze gerçekleşecektir. Katılım ücretsizdir.

Eğitime katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınız.

Platforma daha önceden kayıt olanların [email protected] veya [email protected] adresine etkinliğe katılım durumları ile ilgili e-posta atmaları yeterlidir.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “DESIGNHUB-İST Tasarım, Eğitim ve Uygulama Merkezi” Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup içerik ile ilgili tek sorumluluk yararlanıcıya aittir.

KHAS Sanat, Tasarım ve Mimarlık Konuşmaları – Alternatif Eğitim Deneyimi: Sınır Ötesi / Boundry Crossing