DESIGNHUB-IST: Akademik Yayın Üretim Eğitim ve Çalıştayı

26 Ekim 2022
Zoom

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, Akademik Yayın Üretim Eğitim ve Çalıştayı düzenliyor.

Proje Genel Koordinatörü Prof. Dr. Banu Manav‘ın yürüteceği çalıştay, 26 Ekim Çarşamba 10:00-13:00 saatleri arasındaki Zoom üzerinden gerçekleşecektir ve katılım ücretsizdir.

Zoom ID: 832 4195 1529 Parola: 537627

Çalıştayın Amacı: Tasarım merkezlerinin sürdürülebilirliği için gerekli olan konferans, sempozyum katılımları ve buralara bildiri sunulması konularında bilgilendirme yapılacaktır. Benzer şekilde tasarım merkezlerinin yapmakla yükümlü oldukları yıllık faaliyetleri içinde yer alan makale yazmak konusunda bilgilendirme yapılarak çeşitli örnekler üzerinden interaktif çalışma yapılacaktır.

Eğitimin içeriği:

• Seminer Nedir?
  • Panel Nedir?
  • Kongre Nedir?
  • Sempozyum Nedir?
  • Yayın Üretim Süreçleri Nelerdir?
  • Örnek Yayın İncelemeleri

Seminere katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınız

Platforma daha önceden kayıt olanların [email protected] veya [email protected] adresine çalıştaya katılım durumları ile ilgili e-posta atmaları yeterlidir.

KHAS Sanat, Tasarım ve Mimarlık Konuşmaları – Mete Sözer